Els inquilins dels lloguers socials de la Plana, indignats pels increments de preus “abusius”

Habitatges de lloguer social a la Plana. F. Àlex Ferret
- Publicitat -

El veïnat dels Habitatges de Protecció Oficial (HPO) de la Plana Est es manifestarà davant de l’estació el dissabte 15 d’abril. Reclamen que s’aturin les pujades de preus abusives i l’especulació dels pisos, millores en la gestió d’InmoCaixa (promotora dels pisos) i un manteniment més eficient de l’edifici i les zones comunes.

Fa un any, els llogaters i llogateres es van mobilitzar per reivindicar la necessitat de posar solució a la falta d’atenció per part de l’empresa promotora, que estava derivant en importants infortunis en el manteniment dels blocs. 

Ara, el veïnat assegura que el banc els hi obliga a pagar “un preu de lloguer molt més alt” si volen renovar els contractes, i que en alguns casos concrets l’entitat no renova el contracte al·legant motius com “presentar la documentació fora de termini, quan no és cert”.

A l’edició del setmanari parlem amb el veïnat i els responsables municipals. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats