Els lloguers, el Carnaval i els canvis escolars a L’Eco

- Publicitat -

El compte enrere i els preparatius del Carnaval, l’aplicació de la llei del lloguer, la reacció de la comunitat educativa sobre els canvis escolars, el descens pronunciat de la Covid i el projecte de reforma dels túnels ferroviaris del Garraf, entre d’altres temes, centren l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana.

El Carnaval atrau els focus a L’Eco d’aquesta setmana. Publiquem diferents reportatges, articles i entrevistes sobre la festa. Ho fem amb els preparatius de la Reina i el Carnestoltes com a protagonistes, les mesures de seguretat i el concurs de mestres xatonaires, entre d’altres informacions. També entrevistem al carrossaire Pepe Martín i la presidenta de la Comissió de Carnaval, Núria Scarp.

L’atenció local també passa pel nou calendari escolar: exposem com ha estat acollit entre la comunitat educativa de Sitges i Ribes. També us informem del descens notable de la Covid a tots dos municipis, dels resultats de l’aplicació de la llei del lloguer, del primer projecte d’Adif per a reformar els túnels ferroviaris del Garraf, de la polèmica sobre el canvi de lloc del mercat i de la decisió de Sitges Grup Independent de tornar a apostar per David Martínez com a cap de llista i Guillem Escolà de número 2, entre d’altres temes.

Les pàgines de L’Eco in English presten atenció al Carnaval, el descens d’ingressats per Covid a Sant Camil, a les noves propostes del Centre d’Interpretació de la Malvasia i la decisió de l’Ajuntament de frenar el trasllat de l’Escola Pia.

Les pàgines de Ribes dediquen atenció a la incorporació dels primers estudiants de Medicina de Sant Camil, les signatures de veïns contra els embussos al carrer Cervantes, la cerca de voluntaris i l’incendi d’una nau ocupada a la Rambla del Garraf.

A Cultura posem l’accent en l’exposició de Thomas Vilhelm, l’anunci del cartell Festival Jardins de Terramar, el retorn de l’Orquestra Merevalla, la reforma de la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes i l’atenció del Club de Lectura per l’obra Cigales i formigues de Santiago Rusiñol.

La secció d’Esports centra l’atenció en els reptes de la UE Sitges després de la derrota de diumenge i la resta de compromisos dels clubs locals, el retorn del Sitges Gaèlic al Campionat Ibèric, els èxits del Bàsquet Sitges i l’Handbol Ribes, els bons resultats del Club Natació al Prat i l’obertura de la cursa dels Colls.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Francesc Alcaraz, Dani Carbantes, Juanjo Corcuera, Alba Gràcia, Cristian López, Jordi Mollà, Míriam Ojeda, Tim Parfitt, Daniel Piques, Margarida Saiz i Ricard Vicente, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. L’apunt és de Jordi Vendrell i les contres són de Sandra Martínez (Sitges) i Teresa Tort (Ribes).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats