LOADING

Type to search

Actualitat

Els més petits es bolquen per la causa ucraïnesa

La solidaritat sitgetana envers les persones afectades per la guerra d’Ucraïna s’ha estès entre els més petits i petites. Concretament, es tracta d’uns tallers de polseres que ha engegat el gremi d’Hostaleria de Sitges per recaptar fons que es destinaran a una organització, encara per elegir.

“Tot i que els nens no tinguin recursos; tenen mans, cor i hores”, així ho explica Ignasi Soler, organitzador de la iniciativa. D’aquesta manera, assegura que es crea consciència al voltant de la situació, i que els infants poden aportar el seu granet de sorra a la causa.

Els tallers s’imparteixen a les escoles dels municipis propers, d’entre elles a l’escola Miquel Utrillo, a l’Esteve Barrachina i a la Pia de Sitges. El grup de ballet del Prado també ha participat en l’elaboració d’aquestes polseres solidàries.

El Gremi s’ha marcat com a objectiu elaborar entre 2.000 i 3.000 polseres, que després es repartiran entre els restaurants i hotels de la vila. S’ha fixat un preu de 3 euros per unitat, però seran benvingudes aportacions més grans per part de qui pugui i vulgui. Amb 400 polseres ja fetes, des del gremi aposten per continuar expandint aquesta iniciativa a més escoles i entitats.

L’Associació Sitges comerç també s’ha sumat a la causa; fins al 2 de maig, a més de 40 comerços i serveis es poden fer donacions per ajudar el poble ucraïnès. Els diners recollits es destinaran a una ONG o entitat implicada en la causa. S’escollirà per votació a través de les xarxes de l’Associació, i la junta Directiva de Sitges Comerç  prendrà la decisió definitiva.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure