Els Mossos detenen 22 joves pels aldarulls de la matinada del 12 de juliol

Els presumptes agressors atacaven indiscriminadament les persones que s’anaven trobant pels carrers

- Publicitat -

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Garraf han detingut 22 persones per la batalla campal que es va produir durant la matinada del 12 de juliol als carrers del centre de Sitges. L’edat dels detinguts oscil·la entre els 18 i els 22 anys, tot i que també n’hi ha quatre de menors. Tots ells són veïns del municipi o de poblacions del costat i tenen nacionalitat espanyola, marroquina o urugaiana. A deu dels detinguts, a més, se’ls imputa un delicte d’odi i discriminació per una presumpta agressió a una parella per la seva condició sexual.

La batalla campal va deixar cinc víctimes, que van rebre cops i agressions d’unes persones que, en alguns casos, anaven amb cascos de moticicleta i altres objectes contundents. A més, van deixar unes tristes escenes que van durar unes dues hores.

Com a mínim, en aquella matinada es van produir tres baralles més. La primera, poc abans de les 4, als carrers Santa Tecla i Bassa rodona. La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van arribar als llocs dels fets a les 4.10h, alertats per una clienta de l’Hotel Subur. Quan van arribar els agents, els agressors es van dispersar ràpidament i, en aquell moment, els agents no van poder efectuar cap detenció.

Més tard, cap a les 5h, es va produir una altra baralla amb alguns integrants que havien participat a la primera. En aquest cas, es va produir al carrer Espalter i la plaça del Pou Verde. Quan els agents van arribar es van trobar un home agredit amb el nas trencat. Tanmateix, més enllà de finalitzar els aldarulls, al voltant de les 6 de la matinada, els violents es van enfrontar al parc de Can Bota. Allà també van ferir a una altra persona i, aquest cop, els agents van realitzar identificacions de possibles implicats. Els arrestats van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l’espera que els citi el jutge.

Articles relacionats