LOADING

Type to search

Actualitat

Els Mossos detenen un home en cerca i captura a l’hotel Utopia

Terrassa i façana de l’hotel Utopia

Els Grups Especials d’Intervenció (GEI) dels Mossos d’Esquadra han neutralitzat avui un home, de nacionalitat espanyola, que s’ha atrinxerat a l’hotel Utopia, en ple barri del Vinyet i a pocs metres del passeig Marítim. L’individu anava acompanyat de la seva parella i amenaçava verbalment a les autoritats. L’hotel Utopia, tot i el confinament perimetral comarcal, té certa clientela, ja que hi viuen un grapat d’estudiants de l’Institute of the Arts Barcelona.

Els Mossos es van alertar quan, en la llista que envien els hotels diàriament amb el nom dels seus clients, van observar que un d’ells estava en cerca i captura. Abans de les 7 hores del matí, tres patrulles de la policia catalana s’han desplaçat cap al lloc dels fets. Com que l’individu amenaçava verbalment les autoritats policials, no volia obrir i davant la possibilitat que portés una arma al damunt, van decidir demanar ajuda als GEI. La policia ha activat a tots els serveis territorials i centrals.

L’incident ha començat a primera hora del matí i s’ha allargat durant més d’una hora, quan els GEI han detingut el sospitós, que acumula 34 antecedents penals. La policia ha pogut entrar a l’habitació, ja que la seva acompanyant ha baixat un moment a buscar cafè al bar de l’hotel, moment en què els cossos de seguretat han aprofitat per intervenir i s’han endut al sospitós.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure