LOADING

Type to search

Ribes

Els Mossos també neguen l’incident del parc de Salvador Espriu

La policia catalana sosté que és un “rumor infundat” i que no s’ha presentat cap denúncia

Els Mossos d’Esquadra tanquen files amb l’Ajuntament i la Policia Local de Sant Pere de Ribes i també asseguren que el suposat incident en què dos joves d’origen xinès fotografiaven els nens i nenes que estaven aquest dijous al parc de Salvador Espriu és “fals”. En aquest cas, a més, no parlen de cap “malentès”, com sí ha fet el consistori i el cos policial ribetà en el seu comunicat, sinó directament de “rumor infundat”. Allò que l’argot popular coneix col·loquialment com a “bulo”.

La policia catalana explica que aquestes notícies enganyoses ja s’han fet circular prèviament en altres poblacions del país i que en cap cas s’han traduït en fets contrastats. De fet, asseguren que no els consta cap denúncia per aquest tema. Tampoc pel que ha passat aquest dijous a Ribes. Els Mossos afirmen que, “com en tants altres casos”, es podria tractar d’una “alarma social expressament creada” perquè es faci viral a través de les xarxes socials i, precisament per això, demanen “responsabilitat” a la ciutadania per a evitar difondre informacions que no estiguin contrastades.

Dues famílies que acostumen a portar els seus fills i filles a la zona infantil del parc de Salvador Espriu expliquen que aquest divendres a la tarda, que és un dels moments de la setmana en què acostuma a haver-hi més gent, estava “més buit” que de costum. Altres fonts suposadament presencials han comentat en grups de WhatsApp que aquest divendres al matí, “a diferència d’altres setmanes”, s’ha vist una parella d’agents de la Policia Local patrullant pels entorns del parc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure