LOADING

Type to search

Cultura

Els Museus de Sitges enceten el darrer tram del Sitgestiu

El cicle cultural de l’estiu sitgetà finalitza aquesta setmana amb clàssica òpera i visites al Palau de Maricel

El Sitgestiu –programa cultural dels Museus de Sitges– arriba al seu final el proper cap de setmana, després d’haver omplert l’agenda cultural de Sitges els mesos de juliol i agost. Un concert de clàssica, un altre d’òpera i visites al Palau de Maricel culminen el programa aquests dies.

El concert de clàssica serà demà dijous i estarà protagonitzat per la soprano coreana Yeani Lee, que va obtenir el segon premi en la modalitat de cant del darrer Concurs Mirabent Magrans. Amb quest recital es tancarà el programa de sis concerts (tres de cambra i tres de sopranos) d’aquest estiu al Racó de la Calma.

Diumenge també se celebra l’últim concert d’òpera d ela temporada, amb una nova funció de la Cavalleria Rusticana, de Pietro Mascagni. Serà l’última de les vuit funcions d’òpera de butxaca programades al Saló d’Or del Palau de Maricel.

També el Palau és protagonista aquests dies amb les visites guiades programades per a dijous 29, divendres 30 i dissabte 31. Les visites són itineraris comentats que es fan en tres idiomes i que recorren els espais més emblemàtics de l’edifici.