LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Cultura

Els museus obren de nou i Cultura programa concerts de grups locals

Mia Muntané ha estat la primera visitant al Cau Ferrat el dia de la reobertura

La cultura es mou de nou, tot i el fort cop rebut per l’impacte del coronavirus. Avui han obert de nou el Cau Ferrat i el Museu de Maricel i la Regidoria de Cultura ha presentat un programa de concerts de grups locals per a aquest estiu.

Els museus de Sitges van tancar el 13 de març, junt amb la resta d’equipaments públics davant la irrupció de la Covid-19 i la implantació de l’Estat d’Alarma. Avui, gairebé tres mesos després, han obert de nou. Ho han fet de manera parcial, com la resta de museus i equipaments públics, però amb propostes noves i un programa renovat per obrir-se a nous públics, tot i el context actual. L’horari durant les properes setmanes és de 10 a 14h. Fins al 30 de juny fan preu de 2×1.

La reobertura dels museus ha estat acompanyada d’un recital de jazz al Racó de la Calma. La primera visitant ha estat, precisament, la Mia Muntané, besnéta de l’ajudant de Santiago Rusiñol, Genís Muntané.

Paral·lelament, la Regidoria de Cultura ha presentat el nou cicle de concerts Imprescindibles. Es tracta de recitals a l’aire lliure amb grups de Sitges, que es faran els dies 25 i 26 de juliol, 1 i 8 d’agost. El programa inclou els grups i artistes Pacosan, La Orden, Fredrik Carlquist Quartet, Tebarim Nomar, Sr. Ramírez, Pancho, Sitges Rock Café Band, i Rumbalmins. Els concerts serán gratuïts i es realitzaran a la Ribera,m davant l’estàtua del Greco.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)