LOADING

Type to search

Cultura

Els Nou Gats es retroben amb el públic a l’Estudi Vidal

Un detall de l’exposició

L’Estudi Vidal presenta fins el dia 15 una exposició del col·lectiu Nou Gats amb el títol Mirades de gats i gates. Es tracta d’una mostra col·lectiva, que suposa el retrobament del grup amb el públic i  que aporta una original obra dels dotze artistes que hi participen.

L’exposició aplega els darrers treballs de Francesc Zanni, Pedro Quevedo, Maribel Oliveras, David Sánchez, Jaume G. Soler, Eva Massó, Monserrat Virgili, Asun Batlle, Calahorro, Jordi de Torres, Albert Barbeta i Luis Navalón. Els participants mostren una diversitat de paisatges, temàtiques i somnis, realitzats en diferents tècniques, tot i el predomini d’oli sobre tela.

Algunes de les obres exposades són nascudes en confinament; d’altres, anteriors, i totes amb el denominador comú d’una mirada original a l’entorn, tant figuratiu com conceptual.

El col·lectis Nou Gats realitza diferents exposicions col·lectives o individuals durant l’any, tant a Sitges com fora de la vila, sempre amb el paisatge local per endavant i amb un horitzó obert a noves fites.

Es tracta d’un grup amb diversitat d’estils pictòrics i de sensibilitats artístiques, que en els darrers anys s’ha consolidat amb diferents mostres, de temàtica oberta o concreta, amb els pinzells sempre com a protagonistes.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)