LOADING

Type to search

Actualitat

Els nous contenidors ja són al carrer

Els nous recipients al carrer Vidal i Barraquer, avui diumenge

Els carrers de diversos barris de Sitges es van llevar ahir dissabte amb els nous contenidors de residus ja a lloc. Durant la nit de divendres, l’empresa concessionària va realitzar la substitució dels antics pels nous, que ja estan en funcionament.

Els contenidors són un nou model, tots del mateix estil, tot i que de profunditats diferents en funció dels qui atrauen més recepció de material. També conserven els colors habituals per distribuir els residus i, a més, tenen instruccions d’ús per aclarir els dubtes en la separació orgànica. Estan dotats d’obridors als peus per evitar que els usuaris hagin d’utilitzar les mans per obrir les tapes.

La seva instal·lació ha suposat alguns petits canvis d’ubicació, que, en alguns casos han provocat les primeres queixes dels veïns. L’Ajuntament atribueix els canvis a decisions tècniques.

Els contenidors formen part del nou servei de neteja, que l’Ajuntament va treure a concurs l’any passat i que té un cost de més de 7 milions d’euros anuals. El servei suposa la renovació de contenidors i papereres i la implantació de nous sistemes de recollida i neteja, que ja estan en pràctica des de començament d’any. La renovació dels contenidors s’havia de fer a finals de març, però la irrupció del coronavirus va ajornar l’operació. Durant les darreres setmanes, els nous recipients han estat esperant el seu destí al pàrquing de davant de L’Aquàtic. L’Ajuntament presentarà demà dilluns els nous contenidors i el desenvolupament del pla de neteja en roda de premsa.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure