LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els nous horaris de l’oci nocturn redueixen el botellot

La Ribera, ahir passades les 3.30h
El Dos de Maig, ahir a la nit
Grups de joves ahir a la nit a l’interior de locals del Dos de Maig

Les mesures estrenades aquests dies en l’oci nocturn va reduir ahir el botellot a la platja a la mínima expressió. Poques desenes de persones es van aplegar a la Ribera, mentre que el Dos de Maig i altres bars nocturns van registrar una notable afluència.

Les noves mesures aprovades per la Generalitat permeten accedir als interiors dels locals d’oci nocturn amb un aforament màxim del 70 per cent i obrir fins les 3.30 hores. També obliguen a l’ús de la mascareta quan no es veu i a mostrar el certificat de vacunació. Aquestes dues condicions, però, no es van seguir en alguns bars ahir a la nit. En alguns establiments, els clients que no duien mascareta eren la immensa majoria i el control d’accés no va ser sempre rigorós.

El Dos de Maig es va omplir de joves, tot i que sense excessives aglomeracions, a diferència de les setmanes anteriors. La possibilitat d’entrar dins dels locals va permetre esponjar el carrer. Només en alguns dels locals que feien un control més estricte entre els clients que hi accedien hi va haver cues de gent.

On la postal va canviar radicalment va ser a la Ribera. Poques desenes de joves s’hi van concentrar un cop van tancar els locals i la majoria van ser en el passeig sense accedir a la platja. Aquesta tònica ja es va veure divendres a la matinada.

Aquest cap de setmana, però, les discoteques de Sitges encara estaven tancades i no obriran fins divendres vinent, ja que l’anunci de les noves mesures per part de la Generalitat va ser dimecres i no els va donar temps de preparar personal i productes per oferir el servei correcte. És a dir, que l’oferta d’oci, aquest cap de setmana, finalitzava a les 3.30h, mentre que a partir de divendres serà fins les 6h.

Notícies relacionades:
L’oci nocturn respira alleugerit i celebra la reobertura (7 d’octubre de 2021)
Baixa l’afluència als botellots, però es manté l’incivisme (3 d’octubre de 2021)
Les noves mesures no redueixen les aglomeracions (5 de setembre de 2021)
Els botellots preocupen a les autoritats municipals (29 d’agost de 2021)
Unes baralles nocturnes acaben amb actes vandàlics i la intervenció dels Mossos (24 d’agost de 2021)
La platja es torna a omplir a la matinada en el primer divendres sense toc de queda (21 d’agost de 2021)
L’ordenació del trànsit humà a Joan Tarrida punxa en la primera nit (14 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure