LOADING

Type to search

Actualitat

Els paradistes aturen el Mercat del Dijous

Els comerciants, aquest matí, a la nova ubicació del mercat

Primer dia de canvi d’ubicació del Mercat dels Dijous. Els paradistes del mercat s’han vist obligats a traslladar-se al pàrquing de zona blava de Can Robert, tot i haver-s’hi oposat reiterades vegades. En arribar a la seva ubicació habitual, el passeig de Vilafranca, la presència de la Policia Local ha impossibilitat el seu desplegament. Finalment, els comerciants s’han traslladat al nou destí, mantenint les parades desmuntades en forma de reivindicació, amb un parell d’excepcions, com la parada de productes frescos i del dia. De moment, tampoc saben si muntaran la setmana que ve. Asseguren que el pàrquing de Can Robert “és una zona perillosa, hi circulen cotxes i no hi ha ni ombres ni bancs per descansar”.

Els paradistes van tenir presència al Ple municipal d’ahir dimecres, on van demanar a l’alcaldessa, Aurora Carbonell, que aturés el trasllat del mercat. Ja havien demanat en el seu moment que si s’havia d’efectuar un canvi d’ubicació, es fes entre gener i febrer, que ja de per si son mesos més fluixos. Els paradistes “simplement demanem una moratòria, com a mínim per passar aquest estiu, i després tornar a parlar-ne”.

L’alcaldessa garanteix que “hem buscat la millor ubicació possible”, i que no es pot aturar el canvi. Segons fonts municipals, es tracta d’una acció per dinamitzar aquesta activitat econòmica de la vila i facilitar el passeig per cadascuna de les parades. Els comerciants creuen que aquestes justificacions son “contradictòries”, i segueixen en desacord amb el canvi. Un grup de paradistes es va manifestar davant de l’Ajuntament, demanant l’atenció de l’alcaldessa.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure