LOADING

Type to search

Actualitat

Els partits presenten en el Ple les conclusions de la comissió sobre l’aparcament de Pins Vens

L’aparcament de la zona esportiva de Pins Vens van ser l’únic punt de l’ordre del dia del ple extraordinari celebrat dimecres a petició dels grups de l’oposició. Antigament, els terrenys eren un descampat amb pedres i desnivells que des de feia anys els usuaris del pavelló utilitzaven com aparcament. L’Ajuntament, responent a les peticions d’usuaris i d’alguns veïns, va aplanar i endreçar l’espai. Els terrenys, però, estaven qualificats al Pla General com a zona verda, mentre que en la mateixa àrea  que són considerats com a zona d’equipaments. L’Ajuntament va iniciar els tràmits per regular el que considera un desajust en el Pla General. Quan la Fiscalia va acusar l’Ajuntament, el consistori va decidir tancar el pàrquing, amb la intenció d’obrir-lo de nou, un cop finalitzi la reordenació en el Pla General. El jutjat va decidir sobreseure el cas, tot i que el pàrquing continua tancat.

Junts, Ciutadans, Comuns Verds i Nou Horitzó van presentar les conclusions de la Comissió i corroboren que en cap cas hi ha hagut intencionalitat sinó irregularitats, tot i que els nou grups amb representació al consistori no han arribat a un acord per presentar un document de conclusions consensuat.

La proposta de l’Equip de Govern consisteix en canviar l’ajust de tota l’illa afectada i que quedi compresa dins del sòl urbà. Una proposta que tots els partits governants  consideren “coherent amb la situació actual de la parcel·la”, ja que forma part d’una illa envoltada de vials urbans i urbanitzats, amb tots els serveis i en un entorn consolidat per a l’edificació.

Es preveu en un futur iniciar una nova modificació que permeti intercanviar els usos de Zona Verda i Zona d’Equipament Públic entre les dues parts del terreny afectades, per tal d’aconseguir un ús més racional i integrat de l’espai d’acord amb l’actual desenvolupament urbanístic i els usos de la zona. 

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure