LOADING

Type to search

Actualitat

Els pisos de protecció, el Carnaval, l’abast del virus i la dinamització turística, a L’Eco

L’allau de sol·licituds per accedir als pisos de protecció, les polítiques de promoció i atenció turística, l’abast i creixement del virus, els preparatius del Carnaval, la crònica de Sant Pau i l’arribada de Dagoll Dagom a Sitges centren l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana. També publiquem un especial sobre reformes i construcció.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem el pronunciat interès que està despertant el primer paquet d’habitatges protegits que impulsa l’Ajuntament en deu anys. Expliquem quins són es perfils de les sol·licituds que s’estan produint i les limitacions per als qui tenen ingressos baixos. També en parlem al nostre editorial.

La informació local també passa per les polítiques de dinamització logística que està duent a terme l’Ajuntament, la inauguració de la nova depuradora, el procés de primàries a Junts i al PSC, l’enderroc parcial de L’Atlàntida i l’abast del virus, que acompanyem amb diverses dades.

També prestem atenció especial al compte enrere del Carnaval i com s’haurà d’adaptar al nou context sanitari i al cicle de tastos de Malvasia Power. També fem balanç de la Festa Major de Sant Pau a Ribes. Aquesta setmana entrevistem al jugador i preparador físic Èric Roqueta i la terapeuta Àngels Wolder. El relat de Malvasia de Lletres és de Rosalia Sans.

Les pàgines L’Eco in English aborden l’augment del virus i de les hospitalitzacions, el nou projecte de licitació dels serveis a les platges i l’oci nocturn.

La informació cultural dedica una atenció especial a l’estrena dels Dagoll Dagom a Sitges, els nous cursos d’arqueologia i l’exposició als Xulius.

Les pàgines d’Esports es fan ressò de la primera derrota de l’any de la UE Sitges i les victòries del B, el Ribes i la Penya Jove, la reforma del pavelló de Pins Vens 2, els reptes del Club Patí i el fitxatge de Gisela Carrión per Brooks, entre d’altres notícies.

La informació de Ribes recull el projecte social Juguem a Ribes, la prorrogació del servei del CAP l Centre de Dia de les Roquetes, la col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge i un accident amb set ferits a la C-32 a l’alçada del municipi.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Rob Burlace, Xavier Coll, Xavi Garcia, Owen John Holden, Lorena Iglesias, Saskia Lange, Iván Martínez, Xavi Miret, Pedro Palacios, Román Pérez, Joan Pinós, Isidre Roset, Jordi Serra, Júlia Vidal , a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. L’apunt és de Blanca Benítez i les contres són d’Alba López Varas (Sitges) i Lali Miret (Ribes).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure