LOADING

Type to search

Actualitat

Els pisos de protecció oficial de la Plana ja són una realitat

La primera de les tres promocions dels 175 pisos de promoció municipal entra en la recta final. Està situada al carrer de l’Abadessa Maria Lluïsa Dalmau, a la Plana, prop de Can Pei i el Vinyet i consta de 43 habitatges. Les obres es troben en un estat força avançat i està previst que estiguin completament enllestides abans del segon semestre de 2022.

Els 43 habitatges estan repartits en tres edificis, que consta cadascun de planta baixa i tres plantes. Junt a aquesta promoció n’hi ha una segona de 62 habitatges i una tercera de 70, també en diverses illes de la Plana, en virtut de la cessió de terrenys que van efectuar els propietaris de la Plana i Santa Bàrbara. Les tres promoccions serviran per donar resposta a la problemàtica actual dels elevats preus del lloguer a Sitges.

A L’Eco d’aquesta setmana publiquem un reportatge sobre com seran els pisos, així com els preus de lloguer i el procés que necessitan dur a terme els interessats en optar-hi. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure