LOADING

Type to search

Actualitat

Els porcs senglars entren també a Vallpineda

El porc senglar, fotografiat ahir a l’avinguda Santiago Rusiñol (Foto: Hèctor Ferrando)

Un porc senglar de notables dimensions va passejar ahir al vespre per Vallpineda a la recerca de menjar. L’animal va ser fotografiat per un veí a l’avinguda Santiago Rusiñol, en el terme municipal de Sant Pere de Ribes, en el llindar de Sitges. També va ser vist per altres carrers com Sant Albert o Miquel Utrillo.

El porc senglar es va dedicar a prendre les bosses d’escombraries que trobava en el seu camí. A Vallpineda les brosses encara es deixen en cubells a la via pública i no en contenidors, ja que és la pròpia cooperativa qui gestiona el servei de residus. Això facilita als porcs senglars i altres animals obtenir menjar amb certa facilitat.

La presència de porcs senglars s’ha multiplicat en l’últim any i mig, a causa de la sobrepoblació que hi ha al parc del Garraf. Durant les setmanes del confinament de la primavera de l’any passat van arribar a baixar fins al mateix Passeig Marítim, on van ser vistos en diverses ocasions. Durant aquest temps també han sovintejat per Pins Bens i Quint Mar.

Notícia relacionda:
Els senglars continuen baixant al Passeig (15 d’abril de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure