LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Els positius per Covid-19 es disparen a Ribes, mentre que Sitges es manté estable

Una família a la plaça Marcer de Ribes, la setmana passada

El repunt de positius de Sant Pere de Ribes pren cos. En les darreres 24 hores s’han detectat sis casos més en les proves de PCR realitzades al municipi. Per la seva part, Sitges es manté per tercer dia consecutiu sense cap contagi nou.

En cinc dies, hi ha hagut quinze casos nous a Sant Pere de Ribes. Es tracta d’una xifra significativa, que és insuficient per a referir-se com a rebrot, però que sí que té caràcter de repunt, que fins ara va a més. Aquests quinze nous contagis situen la xifra acumulada des de l’inici de la crisi el mes de març en 228.

Les dades de Ribes i les Roquetes no resulten, a hores d’ara, tranquil·litzants. En els quinze primers dies de juliol, la quantitat de positius al municipi ha augmentat un 10,14 per cent, una xifra notablement superior a la de la mitjana catalana (8,35 per cent) o la de la província de Barcelona (6,77 per cent). A Sitges, en aquests quinze dies la xifra ha crescut un 6,70 per cent.

L’augment de positius de Ribes contrasta amb una certa estabilització de Sitges en els darrers tres dies, que es manté en la mateixa xifra dels 191 acumulats. Entre diumenge i dimecres no hi ha hagut cap cas nou a la vila, mentre que en les 72 hores anteriors se n’havien registrat cinc.

Sant Pere de Ribes protagonitza la majoria de positius registrats al Garraf aquest mes de juliol: dels 54 nous casos de tota la comarca, 21 corresponen a Sant Pere de Ribes i 12 a Sitges.

Notícia relacionada:
Sant Camil torna a rebre pacients per Covid-19 (15 de juliol de 2020)
Sitges manté dades, Ribes continua pujant (14 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)