LOADING

Type to search

Actualitat

Els protagonistes involuntaris de l’any i els pensaments de la canalla de Sitges i Ribes, a L’Eco

El darrer Eco del 2020 i primer del 2021 presta una atenció especial a l’any que ens ha pres la pandèmia. Ho fa des de diversos punts de vista a través dels seus protagonistes involuntaris. A més, també recollim altres elements d’atenció informativa, com la visió dels més petits sobre la situació actual, l’augment de nous casos de Covid-19, el conflicte en el contracte del servei de neteja, l’arribada dels Reis d’Orient a Sitges i a Ribes i l’èxit del Festival Internacional d’Escacs del Sunway, entre d’altres temes.

Sota el títol de Protagonistes involuntaris enmig de la incertesa, publiquem un suplement de 32 pàgines, que conté alguns dels episodis rellevants d’un any marcat per la Covid-19. El suplement està basat en els testimonis d’un grapat de sitgetans i ribetans, que expressen com han viscut aquest any dramàtic: diferents perfils de sanitaris, de mestres, de professionals que s’han quedat sense feina, altres que han hagut d’adaptar-se laboralment, els qui han passat la malaltia, els qui s’han vist perjudicats per la manca de reacció de les administracions… També recollim l’entrevista amb l’epidemiòleg Antoni Trilla i recuperem algunes de les imatges, de dia i de nit, de Sitges durant el confinament, a més de narrar com van ser els primers moments de la irrupció del coronavirus, el mes de març.

El suplement de l’any també repassa altres episodis de l’actualitat local, com el serial de començament d’any per a l’ampliació del Govern o la moció de censura, el projecte de construcció de 175 pisos de protecció oficial, la polèmica del top manta, els efectes del temporal Glòria… També publiquem l’auca de l’any, amb textos de Joan Yll i dibuixos de Carles Roig.

L’actualitat local també s’atura en altres temes, com el repunt de positius de la darrera setmana; la polèmica sobre el contacte de neteja, tant en el terreny laboral com judicial; els tràmits al CAP de l’Associació per al Dret a morir dignament, amb seu a Ribes; les noves propostes culturals del mes de gener o l’èxit del Festival Internacional d’Escacs del Sunway.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Pedro Palacios i Miquel Muç Vall. Al suplement del 2020 també recollim articles d’Ernest Benach, Juanjo Corcuera, Pedro Palacios i Pol Vigó. Les contres són de Joan Duran (Sitges) i Teresa Tort (Ribes). L’apunt és de Blanca Benítez.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure