Els punts del derbi es queden a Cubelles

L’expulsió amb doble groga de Dani Midgley en el darrer quart d’hora és clau pel desenllaç final d’un partit molt competit pels dos equips

L’onze del Sitges el passat dissabte a Cubelles. Foto: UE Sitges.

Un cop analitzat el partit, fa la sensació que al Sitges de Toni Salido i va mancar una mica més d’ambició en els primers 45 minuts i la pressió que fa l’equip sobre la sortida de pilota del rival. També és cert que el Cubelles de Caparrós sabia com jugar perfectament al Sitges en els metres finals, amb una línia defensiva molt ben plantada i disciplinada. La igualtat era la tònica del partit fins que al minut 25 una genialitat de la nova incorporació del Cubelles, Víctor Blasco, posava per davant el seu equip després d’una bona jugada d’Issey Nakajima. A partir d’aquest moment el Sitges feia un pas endavant, però amb poc premi i el resultat al descans continuava sent d’1 a 0 pels locals.

Els millors minuts de l’equip de Salido van ser al primer tram de la represa. El Sitges va poder empatar 1 a 1 amb un gol de cap de Josele després d’una bona jugada d’Alejandro Pascua i a partir d’aquest moment va poder tancar el Cubelles al seu propi camp, però una altra bona jugada de Víctor Blasco per banda que acabava amb l’expulsió amb dobla groga per Dani Midgley. La mateixa falta, centrada pel mateix Blasco la rematava Nakajima a dins per posar el 2 a 1 i desequilibrar el partit al minut 77. A partir d’aquest moment el Sitges va anar amunt a la desesperada, jugant més amb el cor que amb el cap, fet que va aprofitar el Cubelles per fer el 3 a 1 i la sentència definitiva al minut 93.

Amb aquest resultat el Cubelles es col·loca a un punt del Sitges amb un partit menys i tindran la possibilitat de quedar primers de grup en aquesta primera fase, ja que el calendari que té el Sitges és més complicat. El Sitges, per la seva banda, amb aquesta derrota perd la possibilitat de consolidar aquesta primera plaça fins al final de la primera part del campionat.

El pròxim partit del Sitges serà aquest dissabte a Aiguadolç davant el tercer classificat, l’Atlètic Vilafranca, que té tres punts menys que els sitgetans, també amb un partit menys. El partit serà a les 17.30h.
La Penya Jove de Zigor Bengoa va empatar 1 a 1 a casa davant l’històric Gavà. Els gavanencs es van avançar al minut 14 de la primera part, però la Penya Jove a partir d’aquest moment va ser millor que el rival. El premi va arribar abans del descans amb un gran gol de Facu, que va poder posar l’1 a 1 al marcador, que ja no es va moure en una segona part molt més tancada.

Articles relacionats