LOADING

Type to search

Actualitat

Els serveis policials per raons acústiques s’incrementen un 500% des de la fi del toc de queda

Durant l’Estat d’Alarma va ser comú veure com moltes persones buscaven alternatives a les restriccions d’oci nocturn fent-se ells mateixos la festa. A Sitges es va freqüentar el lloguer d’apartaments turístics per a dur a terme aquestes trobades, que van comportar algunes intervencions policials, a causa de les incomoditats que generava el soroll als veïns. Altres motius d’intervenció policial van ser la infracció de les normes de la pandèmia implantades en aquell moment. El nombre d’actuacions policials als HUT sumen només el 10 per cent dels serveis per molèsties de sorolls a particulars, local i comerços, segons dades de la Policia Local.

Josep Daranas, codirector de l’empresa Blausitges i representant dels Habitatges Turístics dins del Gremi d’Hostaleria de Sitges, insisteix en subratllar la diferència entre els habitatges d’ús turístic (HUT) i els apartaments turístics, ja que “s’acostumen a posar dins del mateix sac”, i això crea una mala imatge sobre aquest sector. Daranas desconfia de les actuacions policials en els HUT i destaca que en tots els anys que ell ha estat gestionant el sector, mai no ha tingut problemes per festes il·legals.

Podreu trobar tota la informació completa d’aquesta notícia, junt a un infogràfic a la versió en paper de L’Eco de Sitges o en la seva edició digital a Iquiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure