Els taxis inicien el servei comarcal sense Sitges

Els taxistes sitgetans deixen la porta oberta a participar-hi en un futur

La parada de taxis del Passeig. (Àlex Ferret)
- Publicitat -

Arrenca el servei de Taxi del Garraf, que ofereix una àrea de prestació conjunta entre tots els municipis de la comarca, a excepció de Sitges, que va decidir mantenir-se al marge. La iniciativa permetrà connectar d’ara en endavant els pobles del Garraf, establint una coordinació intermunicipal i unificant les tarifes. Des de l’Associació Taxis de Sitges, però, afirmen continuar fermes ‘‘en la nostra decisió’’ de no formar part del nou servei comarcal.

Tot i això, al comunicat emès pel Consell Comarcal del Garraf, l’entitat deixa oberta la porta a ‘‘la possibilitat que en el futur el municipi de Sitges s’hi pugui sumar’’. La decisió en el seu dia va generar polèmica, ja que el sector local va rebre crítiques per l’elevat temps d’espera que es va produir durant el passat estiu, sobretot els caps de setmana. Precisament, un dels aspectes que han valorat els taxistes de la resta de la comarca a l’hora de signar aquest conveni és que a partir d’ara podran ‘‘donar un millor servei a la ciutadania, amb més rapidesa, sobretot en moments amb molta feina en què els grups de taxistes dels municipis més petits no arribem’’.

Els detalls de funcionament del nou servei integrat, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar-lo en format paper als punts de venda habituals (quioscos, estancs i supermercats) i també en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats