LOADING

Type to search

Actualitat

Els taxis, la Festa Major i les Barraques, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana aborda el problema dels taxis, que no donen l’abast, els protagonistes de la Festa Major de Sitges, les protestes de les Barraques, l’assemblea del Club Natació, les discrepàncies al Port, o la mort de dos gossos, entre altres. També publiquem un ampli reportatge sobre la Moreneta cubana, la Mare de Déu de Montserrat a l’Havana i parlem amb tres dones emprenedores de Sant Pere de Ribes.

La poca oferta per a la molta demanda existent en el sector del taxi és motiu d’atenció a les nostres pàgines. Els taxistes constaten un augment “puntual” d’encàrrecs, però els turistes es queixen per demores i les cadenes hoteleres més grans de Sitges creuen necessària una flota més gran. La informació local també passa per la difícil relació entre els animals domèstics i la pirotècnia, que s’ha accentuat després de la mort de dos gossos.

Altres informacions d’actualitat local són la presentació de l’edició més esperada de la Festa Major de Sitges, en què es van destapar els noms dels protagonistes. També tractem sobre la polèmica del vídeo a la Deixalleria Municipal o les discrepàncies amb la renovació de les concessions al Port de Sitges, on un sector de restauradors i residents es queixen pel canvi de condicions. L’actualitat política, aquesta setmana passa per l’acte de presentació de Luismi García com a alcaldable del PSC.

Dediquem un ampli reportatge de dues pàgines, elaborat per Maria Àngels Bartés i Busom, sobre Moreneta cubana, que es troba a l’ermita de la Mare de Déu de Montserrat a l’Havana. També entrevistem el jove empresari i àmima del Grup Matas Arnalot, Pau Matas.

A les pàgines de L’Eco in English parlem de les llicències turístiques, les dues morts en 48 hores a les platges de Sitges i la detenció d’un jove de 16 anys, que conduïa amb el seu pare, begut, al costat.

La informació cultural s’atura en les Barraques de Sitges, que s’acabaran a les 2.45 hores, les novetats del Festival de Cinema, el Festival Jardins de Terramar, i la presentació del sitgetà Andreu Bosch en un col·loqui de llengua catalana.

A Esports, parlem de l’assemblea del Club Natació, que ha validat el rescat econòmic de la històrica entitat, del torneig de colles de Festa Major, i de les medalles aconseguides en ciclisme i natació.

A Ribes posem el focus en les dones emprenedores, parlem de les activitats d’estiu dels casals de les Roquetes, i de les noves actuacions contra les paneroles.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Francesc Alcaraz, Dominic Begg, Manel Carbonell, Josep Carreras, Alejandro Conde, Jordi Cubillos, Ana Echevarría, Owen John Holden, Brandon Jones, Martí Sáez, Cèlia Sánchez-Mustich, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas i Vinyet Panyella. L’apunt és de Jordi Vendrell i les contres són de Sandra Martínez Suárez (Sitges) i Miquel Muç Vall i Soler (Ribes).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure