Els taxistes de Sitges rebutgen el servei comarcal

Parada de taxis a l’avinguda Sofia
- Publicitat -

L’Associació Empresarial del Taxi de Sitges ha decidit no afegir-se al conveni per a la creació d’un àrea de prestació conjunta del servei a la comarca del Garraf. El Consell Comarcal va tirar endavant l’acord durant la sessió plenària del passat 29 d’abril. Els representants del taxistes de les poblacions de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú van acordar unificar tarifes i establir una coordinació intermunicipal pel servei, de tal manera que puguin actuar conjuntament en qualsevol d’aquests termes municipals.

El taxistes de Sitges, però, han decidit no participar al conveni, ja que consideren que és més important centrar els seus esforços en continuar donant un servei de qualitat directament al poble durant les 24 hores en comptes de donar servei a les altres poblacions. Tot i que la porta sempre està oberta, des de l’associació no es contempla l’opció de poder afegir-se al conveni en un futur. 

Els professionals del sector reconeixen que s’ha notat un fort increment de treball a Sitges durant els darrers mesos, sobretot a la matinada quan molts dels clients necessiten transport fins a l’aeroport, i ja s’estan preparant pel que serà una temporada d’estiu molt intensa.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats