Els taxistes reivindiquen la parada del Passeig

L’Ajuntament ho veu inviable, però es mostra disposat a escoltar altres peticions  

La parada de taxis del Passeig Marítim, coneguda popularment com la parada del Pic Nic, haurà de passar a situar-se a la vorera del davant a causa de la futura ampliació del carril bici que passa per aquest tram. Aquest ha estat el detonant del darrer comunicat de l’Associació Empresarial del Taxi a Sitges, que posa de manifest alguns dels motius del “descontentament” dels treballadors del col·lectiu.

Després de deu anys oferint aquest servei a peu del Passeig, i tenint en compte que és un punt estratègic pel que fa al turisme de la vila, el president del gremi, Joan Marc Roca, explica que “la proposta és mantenir la posició i que el carril bici acabi abans del pas de vianants”. Des de l’Ajuntament, Jaume Monasterio, regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, assegura que s’atenen les peticions dels taxistes sempre que és possible, però que hi ha casos en què no es pot: “el carril bici s’ha d’acabar”.

Altres parades que també són objecte de debat i les innovacions previstes pel col·lectiu taxista de Sitges, a l’edici´ó en paper de L’Eco, que podeu trobar als punts de venda habituals. També podeu comprar la versió en PDF a través de la plataforma digital iQuiosc.

Articles relacionats