LOADING

Type to search

Actualitat

Els trens de mercaderies continuaran passant per Sitges fins a finals d’any

Adif afirma que el retard en les obres del Corredor Mediterrani són “alienes i imprevistes”

Les obres que s’estan fent entre les estacions de tren de Martorell i Sant Sadurní d’Anoia pel desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya es prolongaran fins a finals d’any. El dijous passat es va celebrar una reunió entre el director general de construcció d’Adif, Juan Pablo Villanueva, i representants institucionals de la Generalitat, de Rodalies i dels diferents ajuntaments afectats. En aquesta trobada es va decidir reprogramar el calendari de les obres –iniciades a finals de juliol i que estaven previstes que finalitzessin el 15 de novembre– a causa de “factors aliens a la seva execució”.

Entre aquests factors figuren, segons Adif, una vaga del personal de circulació a Barcelona, que està condicionant les operacions necessàries per al desenvolupament dels treballs, i també afectacions per la Covid-19. És per això que s’han reprogramat els terminis de les obres, “per tal d’optimitzar els treballs pendents i ajustar al màxim la data de finalització”. Des de l’Ajuntament de Sitges es preveu que les obres s’allargaran fins al 12 de desembre.

L’afectació que tindrà aquest allargament dels terminis a Sitges, junt amb el recull de trens de diferents tipologies que passen per l’estació i l’última hora dels darrers retards de Rodalies, a l’edició d’aquesta setmana de L’Eco. La podeu trobar en els punts de venda habituals o també digitalment a través de la plataforma iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure