Els usuaris de Serveis Socials rebran 1.500 antígens gratuïts

Elisabeth Pérez, regidora de Salut Pública; Albert Viñas, coordinador de Càritas Sitges; Júlia Vigó, regidora Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, i Albert Vilanova, vicepresident de la Creu Roja de Sitges

L’Ajuntament distribuirà 1.500 tests d’antígens de forma gratuïta a les persones usuàries de Serveis Socials. Aquesta acció pretén reforçar les mesures preventives de la Covid-19 entre els col·lectius més vulnerables, protegint així l’entorn de les persones més necessitades i evitant la propagació del virus

Hi ha diversos serveis a la vila des d’on s’entreguen les proves: al Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS); als dos Centres de Distribució d’Aliments (CDA) situats a Creu Roja i Càritas; al servei de persones sense llar, i a les mateixes dependències de la regidoria de Serveis Socials per als usuaris que tinguin visita concertada i compleixin els criteris econòmics.

Tal com explica la regidora de Salut pública, Elisabeth Pérez, “adoptar mesures com el repartiment de tests, mantenir les mesures de precaució (com higiene de mans, distància física, mascareta i ventilació) i vacunar-se, són les millors vies per contenir la pandèmia”.

Amb aquesta nova iniciativa, l’Ajuntament facilita l’accés als tests d’antígens a aquelles persones que, sigui per motius socials o econòmics, tenen més dificultats a l’hora d’accedir-hi, com per exemple persones sense llar o amb insuficiència econòmica.

L’Ajuntament ha impulsat diverses iniciatives i campanyes informatives per tal de prevenir els efectes de la Covid-19. A mesures com la instal·lació de dispensadores de gel hidroalcohòlic als carrers o el repartiment de mascaretes a col·lectius en situacions vulnerables, l’Ajuntament suma una nova iniciativa anticovid.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats