LOADING

Type to search

Actualitat

Els usuaris del taxi i els hotelers lamenten la “falta de vehicles”

Parada de taxis davant del Mercat. F. Àlex Ferret


L’estiu i, sobretot, l’agost és el període on hi ha el flux més gran de turistes a Sitges, procedents d’arreu de Catalunya i de tot el món, el que equival a un augment del trànsit en vehicle i a una major demanda del servei de taxi local. Des dels hotels més grans de la vila, es constata que els caps de setmana i, sobretot, els diumenges, els clients han de fer llargs temps d’espera per als seus desplaçaments.

Els allotjaments de Terramar, Can Girona i Aiguadolç expliquen que els destins habituals dels usuaris de taxi solen ser majoritàriament el centre del municipi –restaurants i comerços de la vila, l’estació de tren o autobusos– i, en segon lloc, l’aeroport, a més de, en casos puntuals, masies o finques particulars. El darrer dia de la setmana, han constatat que, si l’hotel està molt ple i “surten de cop cent habitacions”, exemplifica un dels dependents d’aquests establiments, en una mateixa franja de temps, i la meitat demana fer ús d’aquest servei de transport, ja es cobreixen més vehicles que els 37 que hi ha actualment.

A l’edició en paper d’aquesta setmana parlem amb els protagonistes: els establiments hotelers, l’Associació de Taxis i l’Ajuntament de Sitges. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure