LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

Empreses de reformes a Sitges

Construccions Tomás Gracia

A Construcciones Tomás Gracia estem especialitzats en transformar edificis i pisos antics, en espais amb tot tipus de comoditats, mantenint la seva línia clàssica. 

Busquem les millors solucions segons les necessitats de cada projecte i ens adaptem a les necessitats de cada client aportant la nostra experiència i professionalitat en el sector.

També fa dècades que ens dediquem a la construcció de tot tipus d’edificacions: edificis per a particulars i promotores, o cases en parcel·les privades.

Estem plenament arrelats a Sitges, on hem dut a terme obres privades, públiques i d’hotels de diferent envergadura. 

Per a més informació ens pots trobar al 938940141 o a través del nostre web: www.ctomasgracia.com

 

Sitges Reformes Integrals

SITGES REFORMES INTEGRALS és la culminació d’una saga familiar amb presència en el mercat de la construcció a Sitges des de 1931. Hem estat fabricants de mosaic hidràulic (GERMANS CHACÓN) i distribuïdors de materials per a la construcción (MATERIALS CHACÓN).

Actualment ens dediquem a fer tot tipus de reformes i obra nova per a la seva llar, negoci, comunitats, reformes a mida, reformes d’interiors, reformes integrals i parcials, reformes de vivendes, reformes de locals comercials, rehabilitacions, restauració de façanes, edificis, cuines, banys, execució d’instal•lacions, col•locació de pladur, ….  

Posem al seu servei la nostra Professionalitat, Serietat i Experència del nostre equip. Restarem encantats de poder col.laborar amb vostés, en l’assoliment del seu objectiu i quedem a la seva disposició per tot el que necessiti. / 632 390 961

 

SGARQ

Estudio de arquitectura especializado en el diseño y en la construcción de viviendas unifamiliares y edificios de viviendas siguiendo el estándar de construcción Passivhaus. Los servicios en arquitectura que ofrecemos incluyen las reformas, la rehabilitación energética, la gestión global de un proyecto en todas sus fases (Project & Construct Management), informes, certificados y valoraciones. Nuestro objetivo es conseguir el máximo confort del usuario minimizando al máximo el gasto energético, trabajando el aislamiento de las instalaciones y la envolvente del edificio.

 

Construsitges

Reformas interiores y exteriores, constructor, carpintería, electricista, lampista.

ConstruSitges te ofrece los servicios necesarios para realizar las mejores reformas interiores y exteriores. Construcción, reformas, carpintería, lampistería y si tienes dudas sobre como realizar esa reforma, nosotros te asesoramos antes de empezar con las reformas.

Puedes contarnos tus necesidades y te responderemos antes de lo que te esperas con una solución y un presupuesto

www.construsitges.com

Tf: 93 516 30 77 o al 677.494.002

 

 

 

Nunue

Fa deu anys Nunue va iniciar un intens recorregut fusionant una botiga showroom i un estudi de disseny d’interiors i exteriors. 

Creixent i progressant gràcies al punt fort de l’equip d’interioristes, que ha estat i continua sent, oferir un tracte humà i un servei personalitzat per cada projecte. Estant atents a les noves tendències, materials i productes, treballant amb marques punteres de mobiliari, il•luminació, pèrgoles, tarimes, teixits, revestiments, cuines i banys. 

www.nunue.com – Tel. 938940650