En marxa la preparació de les platges

La platja de la Fragata, la setmana passada
- Publicitat -

Posada en marxa dels treballs i els preparatius per adaptar i condicionar les platges per l’inici de la temporada de bany. 

L’Ajuntament de Sitges ha aprovat recentment els contractes per la preparació de les platges de cara a iniciar els serveis a la sorra, previstos per Setmana Santa. Concretament, s’instal·laran 38 rentapeus dobles d’acer inoxidable, amb els corresponents bancs i passarel·les de suport. També es col·locaran 31 dutxes d’acer inoxidable amb passarel·les de fusta, de les quals sis són aptes per a persones amb mobilitat reduïda. A més, el manteniment previ inclou l’adequació de la xarxa de subministrament d’aigua potable i els treballs per a l’adaptació de les aigües als pous cecs existents. 

De forma paral·lela, l’Ajuntament de Sitges ha realitzat la contractació del Servei de Neteja del litoral, que recull una important quantitat de residus ubicats al fons del mar durant l’estiu, davant de la costa de Sitges. L’embarcació recorrerà 37,4 quilòmetres del litoral entre mitjans de juny i mitjans de setembre. Durant la passada temporada, el servei va recollir 718kg de brossa, un 42% més que durant l’estiu de l’any 2021.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats