ERC i Guanyem avancen en l’acord de govern

- Publicitat -

Els vuit regidors que integraran el Govern tenen previst reunir-se avui


Reunió oberta de Guanyem el passat dilluns

Les delegacions d’ERC i Guanyem Sitges van avançar ahir en el programa que marcarà el nou Govern municipal, que compartiran amb SGI. Les delegacions de tots dos partits es van reunir ahir per treballar en l’acord de Govern i ja van entrar a discutir-ne els continguts. Els vuit regidors de les tres formacions que formaran el Govern (ERC, SGI i Guanyem) tenen previst trobar-se avui per treballar el programa de Govern, amb la intenció de signar un acord demà dijous o màxim divendres.

La reunió d’ERC i Guanyem es va celebrar amb el convenciment que totes dues forces seran al Govern, un cop SGI s’ha decantat a favor d’Aurora Carbonell. Això va permetre entrar en continguts programàtics. Guanyem i SGI ja es van reunir també divendres passat. Dilluns, Guanyem va celebrar un reunió oberta per plantejar entre els seus associats el pacte de govern amb ERC i SGI.

En la trobada d’ahir van participar per part d’Esquerra els quatre regidors (Aurora Carbonell, Jaume Monasterio, Carme Almirall i Eduard Terrado), a més de Martí Sáez, i per part de Guanyem hi eren els dos regidors (Xavier Salmerón i Júlia Vigó) i Marc Macià. Els acords als quals arribin, els haurà d’aprovar l’assemblea oberta de Guanyem de demà dijous a la tarda per ratificar-los.

La reunió d’avui amb tots els regidors de les tres formacions haurà de buscar ja acords concrets en les línies programàtiques del Govern i permetrà veure la influència de cada formació per introduir propostes que els siguin més pròpies.

Articles relacionats