ERC manté l’avantatge per al 26M a Sitges

- Publicitat -

L’enquesta que publica aquesta setmana l’edició en paper de L’Eco confirma l’avantatge d’ERC per a les eleccions del 26M recollit en l’anterior sondeig, del desembre passat. El sondeig ha estat elaborat en base a 700 trucades de residents a Sitges (a fixes i mòbils), amb preguntes sobre intenció de vot, valoració de líders i preferències de pactes.

L’enquesta manté la mateixa estructura de les que anualment publica L’Eco, amb diverses preguntes sobre les principals necessitats dels sitgetans en matèria de serveis públics i equipaments. El manteniment de la via pública es projecta aquest cop com el principal reclam, fins i tot per sobre de l’habitatge protegit.

El treball també pregunta sobre les preferències perfils turístics que ha de potenciar Sitges, els equipaments que s’haurien de destinar al barri de la Plana i Santa Bàrbara, la valoració que efectuen els ciutadans sobre aquest desenvolupament i el posicionament sobre si les Botigues de Sitges hauria de passar a Castelldefels o mantenir-se dins el terme municipal.

Tots els resultats es poden trobar a l’edició en paper de L’Eco. La setmana vinent, el setmanari en publicarà la segona part del treball.

Articles relacionats