LOADING

Type to search

Eleccions Catalanes

ERC posa l’accent en els fons Next Generation i el seu impacte a Sitges

Taula d’ERC al Cap de la Vila, el passat dimecres

La campanya d’ERC a Sitges s’ha aturat en l’economia i els fons Next Generation UE. Durant una trobada celebrada dimecres al vespre entre dirigents de la formació republicana i responsables del Gremi d’Hostaleria, els projectes que pot finançar Europa i els ajuts a les empreses i autònoms del país van ser els protagonistes. Per part d’Esquerra, a la reunió hi van assistir Natàlia Mas, secretària d’Economia de la Generalitat i una de les persones de més confiança d’Oriol Junqueras i Pere Aragonès; Jordi Castellana, regidor a l’Ajuntament de Barcelona, i Adrià Guevara, candidat d’Esquerra a la comarca.

Natàlia Mas va explicar els ajuts que la Generalitat ha mobilitzat des de la irrupció de la Covid, tant per a empreses com per autònoms, però l’interès principal de la trobada va recaure en les possibilitats que oferiran els fons Next Generation UE i les opcions de gestió que es tramitaran des de la Generalitat. En aquest sentit, van abordar els projectes econòmics –també els aplicats en el turisme– i van coincidir en la necessitat que es puguin gestionar des d’administracions properes, com la Generalitat o els ajuntaments.

Durant la trobada, Jordi Castellanos també va explicar les propostes econòmiques d’Esquerra i Adrià Guevara va abordar temes vinculats al territori.

Consulta la pàgina d’informacions de les eleccions catalanes

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure