LOADING

Type to search

Actualitat Eleccions 26M

ERC, SGI i Guanyem treballen un document de Govern

El Margalló quedarà fora, finalment, del Govern municipal

Assemblea d’ERC, el passat dia 6

Les delegacions d’ERC, SGI i Guanyem Sitges van reunir-se ahir, fins la matinada, per avançar en proposta programàtica que haurà de marcar el full de ruta del nou Govern. Els integrants de les tres formacions van deixar enllestit un document, que pretén subratllar el caràcter “unitari” del nou Govern.

Les propostes tractades ahir seran exposades en l’assemblea que celebra aquest vespre Guanyem Sitges i que sotmetrà a aprovació el pacte amb ERC i SGI. Guanyem –confluència integrada per la CUP, Sitges en Comú i MES– va ser la primera formació que es va pronunciar a favor de teixir pactes després del 26M i va reclamar un acord “esquerres i municipalista”.

Si Guanyem dóna el seu Sí a l’acord, el nou Govern estarà format pels quatre regidors d’ERC, els dos d’SGI i els dos de Guanyem. Per a la investidura, Aurora Carbonell també comptarà amb el vot a favor de Comuns Verds Sitges. En total, 9 de 21. Esquerra republicana també celebra avui assemblea, amb l’objectiu de validar l’acord de govern.

Ahir mateix també es van reunir els representants del Margalló –el partit creat per defensar els interessos dels veïns de Garraf i les Botigues– i ERC. En la trobada, els representants d’Esquerra els van informar de la seva proposta de Govern, en la qual no entra el Margalló, però sí que van manifesta’ls-hi la voluntat d’arribar a acords programàtics, especialment en els capítols referits a Garraf i les Botigues.