Es constitueix la taula de l’esport femení

L’objectiu és que les esportistes de Sitges tinguin una plataforma per expressar les seves necessitats a l’hora de fer esport

El regidor d’Esports, amb representants de diversos clubs esportius de la vila.
- Publicitat -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges ha impulsat la Taula de l’Esport Femení de Sitges. L’objectiu és que sigui un espai de reflexió i anàlisi sobre la situació de l’esport femení a la vila, després de la demanda d’algunes esportistes sitgetanes de disposar d’una plataforma on poder expressar les seves necessitats.

La primera trobada va ser el passat 7 de març i l’anunci el va fer el regidor d’Esports, Jaume Monasterio, a les seves xarxes socials, que va manifestar que aquest espai “ha de servir per avançar cap al ple reconeixement de l’esport femení, construir i consolidar lideratges i referents i també per millorar la conciliació familiar amb la pràctica esportiva”. I és que si va quedar clara una cosa, és que el que més preocupa a les esportistes locals és la conciliació familiar i poder disposar de temps per poder practicar esport.

Els clubs assistents a aquesta primera trobada, així com els propers reptes de la plataforma, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar-lo en format paper als punts de venda habituals (quioscos, estancs i supermercats) i també en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats