LOADING

Type to search

Actualitat

Es retiren les antenes noves del campanar petit

Els operaris han procedit a la seva retirada a primera hora d’aquesta tarda

Moment en el que un operari està retirant les antenes del campanar petit.

Les noves i polèmiques antenes de telefonia mòbil que es van instal·lar el passat 21 de gener al campanar han estat retirades per operaris de Movistar aquesta tarda, després de les reclamacions del mòssen de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, Josep Pausas.

En les seva reclamació el mossèn feia al·lusió a la controvèrsia que havia generat la instal·lació d’aquestes antenes entre la població de Sitges. Es tractava d’unes antenes que eren bastant més grans que les que hi havia instal·lades amb anterioritat i que, visualment, desvirtuaven la més icònica imatge de la vila.

L’Ajuntament de Sitges, que també va fer un requeriment demanant la seva retirada, té pendent d’aprovació el nou catàleg, en el qual tot l’edifici de la Parròquia està catalogat de Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), i tindrà el grau de protecció màxim. Segons el document, només es permetran actuacions de restauració que no malmetin, perjudiquin o desvirtuïn el bé. El comitè tècnic del patrimoni estudiarà també si les antigues antenes que hi havia instal·lades, i que estan més dissimulades, són compatibles amb la normativa vigent.

Notícies relacionades:
Les polèmiques antenes del campanar petit aniran fora (25 de gener de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure