Esclat festiu per Corpus

Preparatius de darrera hora als jardins del Retiro
- Publicitat -

Sitges ja fa olor de flor, amb la celebració d’un Corpus que recupera la plena normalitat aquest 2022 i que deixa enrere les edicions de mínims, marcades per la pandèmia, dels anteriors dos anys. Aquest cap de setmana es duran a terme els principals actes de la festa amb la recuperació de tots els actes i també amb algunes novetats.

El Pregó del Clavell, divendres a la nit i a càrrec de Lídia Gázquez, tornarà a ser el convit de la festa, que novament recupera el format presencial als Jardins del Retiro. Dissabte es produirà un dels moments esperats de la festa, amb la sortida de les tres parelles de gegants de Sitges. Enguany, i al ser primera cercavila sense cap mena de restricció des de l’any 2019, s’ha modificat el recorregut per fer-lo una mica més llarg.

Quan es faci fosc, els catifaires, començaran a prendre els carrers del centre, perquè diumenge Sitges es torni a llevar ple de flors. El moment culminant de la celebració arribarà a la tarda de diumenge, amb la celebració de la Processó del Santíssim Sagrament, l’acte original de la festa i que tanca el cercle de tots els esdeveniments celebrats durant la vigília i el dia de Corpus.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem amb més detall les interioritats del Corpus. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats