LOADING

Type to search

Cultura

Escultures entre dos mars

L’artista Aramis Justiz exposa al Miramar les seves obres fins al 8 de maig

Aramis Justiz, amb una de les seves obres.

Les escultures i puntures de l’artista visual Aramis Justiz es podran visitar fins al proper diumenge 8 de maig al Miramar-Centre Cultural, en una exposició, inaugurada el passat divendres, inspirada en el mar Mediterrani i el mar del Carib. Dos mars que el propi artista, d’origen cubà, sent com a propis, ja que, des del 2014, viu i treballa entre l’Havana i Sitges.

Es tracta d’una mostra de 21 escultures, 5 pintures digitals i 3 grans panells de dibuixos impresos  en blanc i negre, creades entre l’any passat i aquest, que busquen transmetre tranquil·litat i calma, així com provocar una pau interior o espiritual entre el públic. Pel que fa a les escultures, es mouen entre l’abstracció i la figuració, amb un marcat domini dels volums i de les formes, i intenten capturar la vida i les seves contradiccions a través de materials com el ferro, el marbre i la pedra.

La trajectòria artística d’Aramis Justiz i el seu vincle amb Sitges, a la versió en paper, que trobareu als punts de venda habituals. També podeu llegir la versió en PDF a través de la plataforma digital iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure