LOADING

Type to search

Actualitat

Espalter i Bassa Rodona, en obres

L’Ajuntament de Sitges ha reprès les obres  de millora en el clavegueram i  la xarxa pluvial en aquests carrers. L’actuació, iniciada el passat 24 de setembre, l’endemà de Santa Tecla, es basa en la renovació de la canalització de l’aigua de la pluja, juntament amb altres millores de clavegueram, col·lecció d’aigües pluvials i la xarxa d’aigua potable. Les grans trompes d’aigua que precipiten de tant en tant a Sitges han obligat a prendre mesures per tal de millorar les instal·lacions i evitar així les famoses inundacions que pateixen els carrers d’aquesta zona. Els desperfectes que ocasiona en el mobiliari urbà així com en el particular fan que les mesures cada vegada siguin de necessitat més urgent.

El projecte té un pressupost de 1 milió d’euros, que va ser iniciat el passat mes d’abril. La complexitat de l’obra a obligat a dividir el projecte en tres fases, les obres actuals fan referència a la segona fase -que va ser aturada anteriorment- que tindrà una durada d’uns vuit mesos. La tercera part del projecte inclou tot el tram del carrer Espalter i el carrer Pau Benezet i aquest tindrà una durada aproximadament de nou mesos. 

Durant un període de temps les obres afectaran la mobilitat de la zona a causa de talls en la circulació. El carrer Santa Bàrbara que quedarà intransitable a excepció d’aquells vehicles que hagin d’utilitzar l’aparcament soterrat de la Plaça Pou Vedre. Durant la primera quinzena d’octubre també estaran tallats la Bassa Rodona i el carrer Europa, ja que la complexitat de les obres requereix la utilització de gran part de la ubicació

També pots veure