LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Experiències de sitgetans i ribetans vivint el coronavirus arreu del món

Montse Forgas, que viu a Galway (Irlanda)

L’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana presenta, per tercera setmana consecutiva, l’experiència de sitgetans i ribetans que viuen arreu del planeta i que expliquen com afronten la gestió del coronavirus. En aquesta ocasió són Marta Villar (Xile), Kalilu Jammeh (Gàmbia), Montse Forgas (Irlanda), Arnaud Olivé (Andorra) i Ivan Delgado (Indonèsia).

Aquestes cinc experiències se sumen a les explicades les deus darreres setmanes: Clara Juárez (Minnesota), Martí Esteve (Londres), Núria Sales (Amsterdam), Àlex Muntané (Singapur) i Maite Sarramalera (Austràlia), en L’Eco de la setmana passada, i Mariano López (Sao Paolo), Jordi Aumatell (Madrid), Rosana Miranda i Marc Roca (Kempten, Alemanya), Irene Colom (Dubai) i Sara Wilkens (Filipines), en l’anterior.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA