Frec a frec entre ERC i el PSC

- Publicitat -
Aurora Carbonell i Luismi García, dimecres abans del Ple

ERC guanyaria les eleccions municipals del 28M en un intens frec a frec amb el PSC, segons es desprèn de l’enquesta encarregada per L’Eco i realitzada a 739 majors de 18 anys, durant la primera setmana d’abril. El sondeig revela un 34% d’indecisos, que podrien fer ballar els resultats.

El mateix treball també puntua els tretze caps de llista. El millor valorat és David Martínez, de Sitges Grup Independent, i només quatre aproven. Els resultats al detall els podeu trobar a L’Eco d’aquesta setmana.

La informació electoral ocupa un espai destacat a L’Eco d’aquesta setmana. A més de l’enquesta, publiquem la pugna entre Convergents i Junts pels drets electorals. També expliquem la voluntat d’El Margalló de tenir veu pròpia, els actes de presentació de llistes de Guanyem i del PP i analitzem la manca de renovació de les llistes electorals a Sitges. Les entrevistes d’aquesta setmana són Toni Medialdea (Ciutadans de Sitges), Daniel Carabantes (Fem Poble) i Francisco Mira (Vox), aquests dos darrers de Sant Pere de Ribes.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuios.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats