LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

Gaudir de benestar en el millor moment de la vida

Amb la tercera edat comença una etapa en què queda molt per gaudir, però cal fer-ho amb serveis que garanteixin les millors condicions

És una època de la vida on necessitem de la màxima atenció i necessitats, on sempre la família ha de ser el principal suport. I un moment en què cal tenir en compte un pla d’acció perquè la nostra salut estigui plenament garantida.

A Sitges en diferents centres i botigues tenim al nostre abast un ampli ventall de possibilitats per satisfer les necessitats que tenen la gent gran. Un dels aspectes dels que sempre cal una revisió constant és el de la nostra vista, i per la qual necessitem unes ulleres adaptades a les diferents graduacions i per la qual a Sitges podem trobar una àmplia gamma.

Una altra de les dificultats, que pot arribar amb l’edat,  és el de la pèrdua de la oïda, i necessitar, aleshores un aparell fonamental, per ajudar-nos, comés l’audífon. Plenament assesorats podrem trobar diferents models.

En aquests moments de la vida en què per motius de feina els familiars no poden tenir una atenció permanent és el moment de poder requerir d’una atenció personalitzada, seguint les patologies que tingui cada persona, i adaptada a cada model.

Per mantenir el ritme d’activitats i que estiguin totalment atesos necessitem dels Centres de Dia i residències. El servei d’infermeria, el seguiment mèdic de manera periòdica, i un programa diari de totes les activitats, des de l’esmorzar fins al sopar. Enmig hi ha un munt de possiblitats,  que s’ofereixen en aquests centres, amb activitats dinamitzadores, excursions i propostes motivacionals. Tot això per fer-los sentir ben segurs i ben tranquils.

En l’aspecte de la salut per a la gent gran també és fonamental establir un pla de seguretat per evitar els riscos de caigudes a la llar, i per la qual hi ha una sèrie de serveis de la llar,  com també de l’ortopèdia, perquè es puguin trobar el màxim de còmodes i evitar accidents innecessaris.

Per altra banda una alimentació saludable és del tot prioritària per la gent gran i per la que a Sitges en diferents botigues podem gaudir d’una àmplia oferta de productes per gaudir d’una salut ideal, a més dels aliments bàsics.

I així és el cicle vital, ple d’etapes, moments, instants i en el cas de la gent gran ha de ser la gran oportunitat de fer moltes coses, i amb un bon assessorament i pla de servei, es pot gaudir plenament, ja sigui a través de l’atenció personalitzada dels centres de dia  i residències, com un conjunt de necessitats de la salut, des de els nostres ulls, la oïda, com el conjunt integral per gaudir d’una salut plena.

També pots veure