Guanyem subratlla que “no farem alcaldes al PSC ni a Junts”

La Diputada de la CUP, Laia Estrada, durant l’acte de dissabte.
- Publicitat -

Guanyem Sitges va celebrar ahir dissabte el seu acte central de campanya, amb una trobada i conjunt d’intervencions a l’Hort de Can Falç, on els seus representants van refermar l’aposta per “’un govern d’esquerres, transformador i sensible al medi ambient”. “No farem alcalde al candidat del PSC. Ni a la candidata de Junts”, va subratllar el número 2 de la llista, Josep Maria Tubau.

La cap de llista de Guanyem, Lorena Lucas, va remarcar que els objectius polítics de la formació se centren en “garantir un Sitges per poder viure-hi, que tingui especial cura pel medi ambient i en el qual es garanteixin els drets de les persones”. Durant l’acte, conduït per Xavier Salmerón, van intervenir els primers llocs de la llista, i van centrar les seves intervencions en tradicions i festes, turisme, els drets del col·lectiu LGTBI+, habitatge i un missatge més enllà de grans projectes criticats per Guanyem, com Vallcarca o l’Autòdrom. “El nostre objectiu és continuar garantint drets, tocant de peus a terra”.

A més dels candidats locals, hi va participar la diputada de la CUP, Laia Estrada, a més dels caps de llista de les formacions aliades de Guanyem a Sant Pere de Ribes, Vilanova i Cubelles. Salmerón també va posar en valor la tasca duta a terme pels dos regidors de Guanyem en l’actual legislatura, on han gestionat les carteres de Drets Socials, Habitatge, Cultura i Joventut.

20 pàgines de la cursa electoral. A L’Eco d’aquesta setmana hi ha 20 pàgines d’informació dedicades al 28M, que posa l’accent en la pugna dels diferents partits pel vot compartit, les precisions de pactes postelectorals la crònica de la primera sessió dels Debats a Dos de L’Eco i els actes realitats en els darrers dies (ERC, PSC, Guanyem i Vox). També relatem els actes celebrats a Ribes, per part de PSC i Fem Poble. Les entrevistes d’aquesta setmana són, a Sitges, a Mònica Gallardo (Junts) i Luismi García (PSC-EM) i a Sant Pere de Ribes, a Albert Bonet (Junts) i Esther Rodríguez (UM9).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Compra’l a iQuiosc.cat

Articles relacionats