Guillem Escolà no repetirà com a número 2 d’SGI “per falta de suport”

David Martínez i Guillem Escolà, ara fa un any, quan encara tenien bona relació

El tàndem de Sitges Grup Independent (SGI) entre David Martínez i Guillem Escolà no es repetirà a les eleccions municipals del maig vinent, malgrat els plans amb els quals va treballar l’executiva de la formació ara fa un any. El trencament entre els actuals número 1 i 2 ja és consumat. El mateix Escolà ha confirmat aquesta setmana que no es presentarà, no tant per falta de ganes, sinó “davant la falta de suport que he rebut del partit”.

Guillem Escolà –que té fama de ser “el regidor que més treballa de l’Ajuntament”, segons ha manifestat el mateix David Martínez– ha anunciat que no repetirà a les llistes i que torna a la seva feina com a product manager en una entitat financera. Està molest per les formes i els moviments generats a les seves esquenes, però ha evitat l’enfrontament: “continuaré treballant fins a final de legislatura, per tancar temes en curs, serveis i activitats, que no s’aturin i estiguin preparats per a que els futurs nous regidors puguin continuar-los i finalitzar-los”.

A L’Eco d’aquesta setmana en parlem més abastamernt i analitzem l’escenari a Sitges Grup Independent. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats