LOADING

Type to search

Actualitat

Increment delictiu amb matisos

Agents de la Policia Local al Passeig

Sitges ha estat el segon municipi català dels majors de 20.000 habitants on més van créixer els delictes produïts durant el primer trimestre del 2022. El Ministeri d’Interior ha donat a conèixer els resultats, a partir de creuar les dades de tots els cossos policials, des de la municipal fins els estatals, passant pels Mossos d’Esquadra. Aquestes dades experimenten un creixement important en termes percentuals, però no tant des del punt de vista quantitatiu. A més, s’ha de tenir en compte que al mateix període de l’any anterior es van produir restriccions en la mobilitat ciutadana, estava establert el toc de queda i, el més important, no es va celebrar el Carnaval, que enguany va registrar notables incidents.

A Sitges només la supera Banyoles com a població amb més augment de delictes. L’augment local ha estat del 93 per cent. Per contra hi ha poblacions de perfil similar a Sitges (com Cambrils), on els delictes del 2022 s’han reduït. També en altres municipis, com Martorell, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Gramenet.

A l’edició en paper d’aquesta setmana hi ha apareix una infografia amb totes les tipologies penals i el nombre total de delictes. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure