LOADING

Type to search

Actualitat

Inici de la fase sancionadora en la campanya dels gossos

Un gos, fent les seves necessitats al passeig

Nova fase de la campanya per impulsar la tinença cívica i responsable de gossos. La Policia Local sancionarà amb un import mínim de 60 euros a totes aquelles persones que abandonin l’excrement del seu gos, preu que es pot incrementar per ser reincident o per algun agreujant important.

Durant el 2021, l’Ajuntament va desenvolupar la iniciativa Bo per tu!, amb l’objectiu de sensibilitzar els propietaris dels animals de companyia pel que fa a la recollida d’excrements a la via pública, portar els peluts lligats i controlar que els gossos potencialment perillosos (GPP) tinguin la llicència obligatòria en regla i passegin amb el morrió.

Una de les actuals problemàtiques que més preocupen és la de les defecacions al carrer, una gran molèstia pels ciutadans. Amb la intenció d’erradicar aquest hàbit, l’Ajuntament de Sitges va iniciar ahir divendres la fase sancionadora contra l’abandonament d’excrements als espais públics.

La campanya cívica, impulsada per la regidoria de Salut Pública, arriba després d’uns mesos d’informar a la ciutadania mitjançant cartells, díptics i anuncis, i que a partir d’ara es reforçarà gràcies a la col·laboració de voluntaris que oferiran informació de manera directa a peu de carrer als propietaris dels animals.

A l’edició en paper d’aquesta setmana s’ampliaa la informació i també s’explica amb el nou sistema que s’està treballant per anàlitzar l’ADN, a través dels excrements. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Compra’l a iQuiosc.cat

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure