LOADING

Type to search

Cultura

Joan Dausà, Nil Moliner, Carles Sans i Rozalén se sumen al cartell del Festival Jardins de Terramar

Presentació del Festival, ahir al Retiro

El cartell de la cinquena edició del Festival Jardins Terramar de Sitges s’ha presentat aquesta setmana al Saló-Teatre de la Societat Recreativa El Retiro. Joan Dausà, Nil Moliner, Carles Sans i Rozalén són les noves incorporacions que completen un cartell intergeneracional, que ja comptava amb artistes de renom com Joan Manuel Serrat, Rosario i Hombres G.

Entre el 28 de juliol i el 13 d’agost, catorze artistes i grups passaran pels escenaris del certamen. La programació es completarà amb el cicle Imprescindibles de talent local de la comarca vinculat a la música i la dansa i que es donarà a conèixer durant el mes de juny.

La inauguració del Festival estarà en mans del cantautor Joan Dausà, el 28 de juliol, que presentarà les noves cançons del seu darrer treball Ho Tenim Tot. El dia 2 d’agost actuarà la cantautora Rozalén, en marc de la seva gira El Árbol y el Bosque. Nil Moliner, cantant, compositor i un dels artistes dels moments, presentarà la seva gira Nuestra Locura Tour. Finalment, el 13 d’agost l’esdeveniment conclourà amb el monòleg de Carles Sans, Per fi Sol!, en què repassa anècdotes personals i professionals.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure