LOADING

Type to search

Actualitat

Joan Ignasi Elena: “Sitges és més segura que fa dos anys”

Joan Ignasi Elena

Joan Ignasi Elena és conseller d’Interior i exalcalde de Vilanova i la Geltrú entre els anys 2005 i 2011. Va ser nomenat com a màxim responsable d’Interior per Pere Aragonès, en representació d’ERC, tot i que no milita en aquesta formació. El conseller destaca que el dispositiu de Carnaval ha complert les expectatives: “ens hem coordinat molt bé. Hem treballat l’entrada de l’estació i les entrades per carretera per minimitzar les persones conflictives. S’ha intensificat la presència dels agents d’ordre públic, els efectius de policia marítima i les unitats aèries, com els drons, que han aportat informació”.

Elena també va repassar una de les preocupacions de la ciutadania, el tema del Top Manta: “no només és una realitat física que trobem al passeig, sinó que darrere hi ha una trama molt més complicada que nosaltres investiguem, però que va més enllà de les nostres fronteres”. El conseller va explicar que treballen conjuntament amb “l’Ajuntament i Policia Local perquè això es minimitzi. Els hi demanem confiança”.

A l’edició en paper d’aquesta setmana hi podreu llegir l’entrevista completa a Joan Ignasi Elena, conseller d’Interior. Trobareu L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure