LOADING

Type to search

Actualitat

Jordi Baijet: “Canviar el Govern no és necessàriament la solució, però en podria ser una”

Jordi Baijet, dimecres passat al Baluard Utrillo Morlius

L’ex-alcalde Jordi Baijet aposta per la creació d’un ens extern a l’Ajuntament, integrat per representants econòmics i socials i amb la participació municipal, per impulsar projectes de futur per a Sitges. Baijet ho expressa en una àmplia entrevista de dues pàgines que publica L’Eco d’aquesta setmana, amb motiu de l’aparició del seu llibre Un projecte per a Sitges des del mar, elaborat a mode de pla estratègic i que es presentarà el proper dia 14.

En l’entrevista, Baijet apunta que “fa l’efecte que l’Ajuntament no té projectes i si els té no els explica. Per això la ciutadania pot impulsar un debat molt interessant per desenvolupar projectes”. El qui va ser alcalde del PSC entre 2003 i 2011 proposa que “si l’Ajuntament, per les circumstàncies que siguin, no pot plantejar projectes de futur, que sigui la societat civil qui ho faci, col·laborant amb el mateix consistori”.

L’entrevista també aborda la possibilitat que pugui encapçalar una plataforma electorals transversal, com li han demanat alguns sectors de la vila, especialment vinculats als àmbits econòmics: “canviar el Govenr no és necessàriament la solució, però en podria ser una”, afirma. Baijet també fa balanç dels vuit anys que va ser alcalde i en valora dels aspectes positius, però també els negatius.

Podeu llegir l’entrevita completa, de dues pàgines senceres en l’edició de L’Eco d’aquesta setmana. Trobareu L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure