LOADING

Type to search

Actualitat

Jordi Baijet, la Fundació Ave Maria i el nou Catàleg del Patrimoni, a L’Eco

El nou projecte de la Fundació Ave Maria, l’ampliació dels edificis protegits, la festa del Carrer del Pecat, la celebració de la Mobile Week a Sitges i a Ribes, la celebració de les Jornades Repensar Sitges i una entrevista en profunditat a l’ex-alcalde Jordi Baijet centren l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana.

A les nostres pàgines us expliquem que la Fundació Ave Maria i l’Ajuntament estan impulsant un nou projecte pioner per a construir pisos assistencials per a persones vulnerables. També exposem que l’entitat està ampliant el seu projecte Never Alone al conjunt de la comarca.

El retorn de l’ex-alcalde Jordi Baijet a primera línia és tractat àmpliament aquesta setmana, amb una extensa entrevista on analitza la situació actual de Sitges, mostra la seva preocupació per diversos aspectes i també repassa a grans trets els seus anys a l’Alcaldia.

L’actualitat local també es fixa en el nou Catàleg del Patrimoni i quins són els edificis que s’han incorporat a la protecció, la Festa del Carrer del Pecat i les limitacions imposades per l’Ajuntament, l’ampliació del Museu del Turisme i la celebració de les cinquenes jornades Repensar Sitges. També publiquem unes pàgines especials sobre el polígon de Mas Alba.

La celebració de la Mobile Week –que pretén acostar la tecnologia al conjunt de la gent– a Sitges i a Ribes també mereix atenció informativa, així com la descoberta –ja anunciada per L’eco el mes de novembre passat– que l’etiqueta més antiga de vi català correspon a una Malvasia de Sitges. Les entrevistes d’aquesta setmana són a Juan Diego Espejo, de l’antiga farmàcia del Cap de la Vila, i l’actor David Ramírez. El relat de Malvasia de Lletres és de Rosalia Sans.

La informació de Ribes passa per l’aportació de 7 milions d’euros pèr part de l’Ajuntament per a la reactivació econòmica, l’operació contra el tràfic de drogues viscudes al municipi, la celebració del 75è aniversari de les excursions a peu de Sitges i a Ribes o la petició de Construïm per aturar el projecte de Can Jove.

Les pàgines culturals posen atenció en els actes del Dia de la Dansa, la celebració del Festival Endimaris, el llibre del fotògraf Lluís Chacón, la marató de lectura a les biblioteques o el concurs en la direcció dels Museus.

A Esports, la informació passa pel bon moment de la Penya Jove, la primera victòria en la fase final del Bàsquet Sitges, la victòria insuficient del Rugby, es aspiracions del Futsal Sitges, la BTT de Ribes, la participació del Sitges Hockey Club al Sant Jordi i el llibre d’Aitana Bonmatí.

Les pàgines L’Eco in English aborden el projecte municipal d’una llibreria, l’incendi d’uns vehicles en un parc del Vinyet, la sessió per a emprenedors en anglès i la festa del Carrer del Pecat.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Pere Badia, Xavier Coll, Justo Conde, Juanjo Corcuera, Irene Estévez, Ángelo Gómez, Roger Gregory, Llorenç Martínez, Josep Orriols, Tom Parfitt, Marc Pérez i Eduard Tomàs, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. L’apunt és d’Ignasi Gaviota i les contres de Sandra Martínez (Sitges) i Josep Rius (Ribes).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure