José Mari Bakero, el basc amb ànima sitgetana

Bakero, amb la seva filla i la seva dona
- Publicitat -

José Mari Bakero, el llegendari futbolista blaugrana i capità del dream team, li agrada llevar-se d’hora. A les 8 del matí surt de casa, al barri sitgetà on viu amb la seva família. Es pren un cafè ràpid, dret, en un forn de la propera Bòbila. Salutacions i enfila l’autopista, cap a la seva oficina a la Ciutat Esportiva del Barça. Un trajecte diari, Sitges-Sant Joan Despí, que recorre de memòria. Allà li espera la seva responsabilitat actual, director de scouting del FC Barcelona. Dedica hores a controlar i analitzar joves promeses que en el futur seran un crack del Barça. A la tarda, gaudirà de la llum i la pau de Sitges. Serà un veí més. (…).

A L’Eco d’aquesta setmana estrenem la secció A quatre mans, dels prestigiosos periodistes sitgetans Rafa Arias i Pedro Palacios. I ho fem conversant i rapassant la vida d’un dels sitgetans més coneguts: l’ex-capità del Barça José Mari Bakero. El paràgref anterior és l’inici del reportatge, que podeu llegir complet a la nostra edició en paper.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats